Testimonials

Petra van Velzen

Maria’s Video Event (27 januari 2018) was geweldig!! Ik heb genoten van Maria’s hartelijke, vrolijke energie. Heel fijn hoe zij je coacht om te laten zien wie je bent. Het programma van de dag omvatte de vele verschillende aspecten van ‘een filmpje over jezelf maken’, daar komt dus best wat bij kijken: missie, script, filmen, editen, post etc. Maar ook: je eigen cameravrees overwinnen hahaha! Niet alleen inhoudelijk, maar ook technisch veel opgestoken. En: (die had ik niet zien aankomen…) weer een aantal eye-openers over mezelf en mijn bedrijf gehad. Daar zit denk ik ook Maria’s kracht: zij helpt jou jezelf te laten zien, eh te laten stralen!! Maria, onwijs goed gedaan! En veel dank voor alle goede zorgen, alle adviezen, en de superleuke dag! Ik vind je geweldig!!

Karen Maassen

Maria’s Video Event is echt een aanrader voor iedereen die iets of juist meer met video wil gaan doen! De workshop beslaat een dag en dat heb je wel nodig ook. Want er komt zoveel meer bij kijken dan ik van tevoren dacht. Maria neemt daar dan ook de tijd voor. Om je op je gemak te stellen, je vertrouwen te geven en tegelijkertijd om je alle facetten uit te leggen en daar ook mee aan de slag te gaan. Zowel op gebied van script schrijven, apps, hoe je en video edit en wat je wel en niet moet. Een vuurdoop, maar een die mij veel vertrouwen voor de toekomst geeft. Maria, ontzettend bedankt voor deze leerzame, leuke en toffe workshop! het heeft mij veel over mijzelf geleerd, een wijze les en mooie basis voor mijn toekomst met video!

Ineke Koops

Na de Video5daagse, die een mooie reis door verschillende film/foto apps via duidelijke instructiefilmpjes was (met Maria meteen paraat om nadere uitleg te geven wanneer ik er niet uitkwam) heb ik aansluitend het Video-event gevolgd.
In dit event ga je daadwerkelijk zelf voor de camera staan, met je verhaal, bondig neergezet en vooral met jezelf in beeld. En dat laatste was nu net waar ik niet doorheen kwam, veel te verlegen om mezelf neer te zetten. Maar Maria weet je door goede achtergrondinformatie, vragen en oefeningen daar door heen te helpen, zodat ik het nu zelfs leuk vindt! Nu nog een aantal keer oefenen en dan komen ook bij mij de filmpjes los, spannend!
Bedankt Maria, voor de inzichten die bij mij naar boven kwamen en voor je sprankelende ondersteuning en goede verzorging op deze inspirerende dag.